onsdag 30. desember 2009

Siste vers


Det er flere som har fått nok jul ser jeg...
(jeg har ikke fått nok -jeg kunne laget jul hele året -elsker å jule)

Jeg har bare fått nok av maten hvis dere skjønner...:-)
Ikke alt det andre og jeg gleder meg til neste julesesong
her på Sjarmerende JUL. Jeg har mer jul på lur...

21 kommentarer:

 1. He he ja denne stjerna var klar for og ta kvelden:-) Helt enig med deg, er veldig koselig med jul. Ha en forsatt fin romjul. Klem fra Fru Glitter

  SvarSlett
 2. Ja det er koselig med jul og pynting osv.Lys og alt det overflødige vi omgir oss med til jul.Det er bare topp.Gruer meg til å ta alle lysene vekk.Det blir så snaut akkurat med det samme vi tar pynten vekk.mat og snop burde vært pakket bort forlengst.Såvidt jeg får buksa igjen. Uffa meg.gleder meg til litt mer smalhans.
  Klem fra en juledame

  SvarSlett
 3. Ja, hadde det ikke vært koselig om det hadde vært jul året rundt?

  Vel, ved mer ettertanke, så hadde det vel ikke vært så koselig likevel. Da hadde vi jo ikke hatt noe å glede oss til, og heller ikke hatt mulighet til å stelle i stand så mye som vi gjør til årets største høytid! For selv om man blir noget lei av julen og dens stress og kaker, mat og familie, så er det noe å se fram til for hvert år = KOS :-D

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fantastisk flotte tips. Jeg har brukt flere av dem - og imponert noen av gjestene våre :-) Og dermed har vi kommet i prat om den morsomme bloggverdenen vi har!

  Kos deg resten av romjula, og ha en fin nyttårskveld. Jeg hopper nå over på Sjarmerende vinter ...

  Hilsen Marie

  SvarSlett
 5. Tusen tack för alla tips till denna julen, var lugn snart är det en ny... tiden går så fort!
  Önskar dig ett Gott Nytt 2010
  /Karin

  SvarSlett
 6. Vel, den julestjerna di ser tross alt bedre ut enn min. Kun 5-6 blader igjen nå. De er visst ikke ment å vare lenge...
  Jula er snart over, men mørketida vedvarer - så i går kveld satte jeg ut islykter til frysing på trappa. Det er aldri for sent!

  SvarSlett
 7. Metronyx12/30/2009

  Ja julen är väl över på ett vis men nu ska vi fira NYÅR med glitter och kyla : D

  SvarSlett
 8. Hei. Gleder meg til å se innom bloggen din i 2010. Herlig å skrive 2010!
  Ja, den julestjerna har nok gjort nytten for i år. Her står juleblomstene fine!! men de må ut sammens med juletreet i dag. Sånn er det når noen får såre øyne, tett hals og rennende nese. Men vi prøver til neste jul igjen:)Noen år går det ganske bra!! Ha en strålende nyttårsfeiring.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for en fantastisk juleblogg Hanna. Har gledet meg gjennom hele desember og fått masse inspirasjon. Hopper rett over på vinterbloggen din!
  Ønsker deg en fin start på det nye året.

  SvarSlett
 10. Det har vært en fryd å følge denne bloggen gjennom førjuls- og romjulstiden! Utrolig mye inspirasjon og fine tips - gleder meg allerede til å følge julebloggen din til neste jul! :)

  Jeg har observert at "Sjarmerende vinter" har dukket opp - og blir garantert en trofast gjest der også!

  Ønsker deg et godt nytt år!

  SvarSlett
 11. Tuuusen takk for alt arbeidet du har lagt ned i julebloggen din, du har vært en inspirasjonskilde for meg!! Jeg kommer til å følge deg inn i Sjarmerende vinter og gleder meg til å følge deg inn i det nye året :0)
  Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år, vi blogges ved!

  SvarSlett
 12. god tå høre at det er andre som heller ikke har fått nok av julen;)

  SvarSlett
 13. har haft stor glädje av din sajt denna jul.vilka fina bilder du har delat.
  trött på julen? not me smile
  ett gott nytt år till dig och familj

  SvarSlett
 14. Litt vemodig de siste bildene dine her. Men har vært innom din nye vinterblogg, så jeg går dit nå og ser at jeg kan glede meg over masse lekre bilder fra deg i det nye året. Er såå glad for det;)
  Ønsker deg en koselig og flott nyttårsfeiring!
  Vil samtidig nok en gang takke for en inspirerende blogg!!! jeg har kost meg så mye!
  Masse nyttårsklemmer fra meg;)

  SvarSlett
 15. Oj vilka vackra bilder! Både på julstjärna och på vågen nedan, som vykort! Och så har du en vinterblogg också! Oj, jag ska lägga till den i min lista omdelbart! GOTT NYTT ÅR önskas från Nordingården

  SvarSlett
 16. Hei Hanna, og Goood Julll :-)

  NÅ!! skal jeg legge igjen noen ord her inne, for ja, jeg har vært her noen ganger den siste måneden. Bloggen din har virkelig gitt meg både julestemning, og et lite friminutt i en hektisk hverdag og førjulstid.

  Ikke mye snø i trøndelagen dagene før jul, så en liten posjon med det fikk jeg da også her inne. Har vært en iherdig interiørblogger jeg også vet du, langt mer enn middels interiørinteressert ja, men før sommeren sa det på en måte litt pang!! følte vel at hele denne interiørbloggverden gikk på helt det samme, det ble kapret ideer og til slutt var det nesten det samme `all over` følte jeg. Nesten ikke så jeg til slutt visste hvem jeg kommenterte hos, og det gav meg lite nytt som jeg følte jeg var på utkikk etter, vel... Litt av meg bloggen ble stengt for kommentarer og det var faktisk en liten lettelse, fotoblogg åpnet og der koser jeg meg ennå stort ja.

  Du kreative sjel, nydleige bilder tar du, og er oppfinnsom som få. Her har jeg funnet noe litt annerledes og inspirasjon. Takk Hanna.

  Gleder meg nå til å følge deg også i 2010.

  Ha en forykende flott feiring i morgen, ov vit i alle fall du har gledet meg stort med din blogging.

  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 17. Jag skulle oxå kunna ha mycket mera jul !! men det kommer ju en till nästa år som tur är!!
  Ser framemot nästa jul med din fina blogg.
  Gott Nytt År min vän.
  Klem Åsa

  SvarSlett
 18. Jeg kunne gjerne ha jul hele året. Jeg har allerede begynt å lage pakkelapper til neste jul. Ser frem til mer juleblogging fra deg. På gjensyn. Godt nyttår.

  SvarSlett
 19. Hej
  Nog kan man få nog av julen. Jag var på en blogg som hade de mest unerbara blommor, längtar tills mina kommer i rabatterna, jag har många pioner, när de blommar är det ljuvligt.

  Nu har jag en tävling på min blogg
  http://vindsromantik.blogspot.com/

  Ska nu fortsätta botanisera på din underbara blogg.

  Vill önska dej, ett Gott Slut och Gott Nytt År.

  Många Kramar
  /Maggan

  SvarSlett
 20. Går det an å få for mye jul da??? ;)
  Jeg har litt jul hele året jeg dfa med nissebloggen min, jeg kjøper nisser hele året og da legger jeg inn bilder selv om det er midt på sommer'n.
  Jeg har kosa meg med Julebloggen din hele tiden du har holdt på og jeg vil si Takk for følget! Gleder meg til neste innlegg :D

  Og jeg blir nok å følge din vinterblogg også, din/dine blogger er så koselige!

  Ønsker deg en deilig slutt på dette året og et riktig Godt Nyttår!

  SvarSlett
 21. Likte utrolig godt flaskene som du hadde malt på:)Synes de var fine som pynt.. Hvor kjøper man slik maling? Hobbybutikk? Utrolig lurt å male på dyrene også:)
  -Sølvi-

  SvarSlett