Afternoon tea i julestria
Koselig med te-besøk en lørdag ettermiddag...
Dette myke pepperkakebrødet
er den første "julesmaken"
hos oss og vi digger det.
Jule-godt og enkelt å lage.
.
Hannas
Pepperkakebrød
6 dl mel
6 dl havregryn
3 dl sukker
5 dl kefir
Malt krydder:
3 ts kanel
1 ts nellik
1 ts kardemomme
1 ts ingefær
og
4 ts natron
.
Alt blandes sammen i en bolle.
Røren skal være klissete.
180 grader på midterste rille
40-45 minutter
Liten langpanne (ca 20x30cm)
eller 3 små brødformer
Trakt din favoritt te og nyt
lørdagen med smak av jul,
og husk endelig å ha på smør :)
KLEM til alle
Både høres og ser himmelsk ut! Dette må jeg prøve! Takk for tips:)
SvarSlettHege
Kjenner nesten duften helt hit;)...de så virkelig gode ut, så takk for oppskrift! Her bakes det lite til jul, men dette var noe annet enn tørre julekaker:D
SvarSlettNyt lørdagen og klem fra meg;)
Det brødet så fantastisk godt ut - synes jeg kan kjenne duften av det helt hit. Takk for oppskriften :-))
SvarSlettWow - kan nesten kjenne lukten helt til Salou <3
SvarSlettMmmm.... det høres helt herlig ut. Det fikk jeg veldig lyst til å prøve. Takk for tips :-)
SvarSlettHow cozy...I love it!
SvarSlettWarm regards, Ingrid
hei.
SvarSlettå så nydelig dette så ut, det skal jeg prøve ,
elsker din juleblogg, får skikkelig julestemning her inne.
ønsker deg en riktig god helg,
klem fra sylvia
Herligt ser det ud og jeg er sikker på at det smager himmelsk med smør på...:-)
SvarSlettKan huske min mormor bagte altid julekage med rosiner og det fik vi også smør på.
Heldigvis kom hun ikke sukat i.;)
Hvad mon man kan bruge istedet for kefir her i Danmark?
Yougurt eller A-38?
Hej fra Lisbeth
Åh! For en fantastisk blogg! Hvordan har jeg klart å gå glipp av denne herligheten av en blogg? Nå gleder jeg meg - julemenneske som jeg er - til å boltre meg i flust av deilige oppskrifter og kreative tips her framover :-)
SvarSlettKanskje du skal ha et innlegg om kranser? Skal lage egne kranser i år, og har allerede funnet en type jeg skal lage (sjekk bloggen min, fant oppskrift på krans laget av julekuler, helt nydelig), men er alltid på utkikk etter flere idèer.
Ha ei fin helg!
Klem, Mim
Såååå mye inspirasjon å finne her!!! og brødet hørtes helt fantastisk godt ut, det må prøves!!! Takk for at du deler oppskriften med oss;) Flott blogg altså:) Goood helg!! Klem Jeanette
SvarSlettÅ dette så nydelig ut. Fantastisk førjulstips.
SvarSlettmmmm ser skikkelig godt ut! *♥*
SvarSlettHei Hanna. En bekjent av meg ha bakt i helgen og er kjempe fornøyd. Jeg skal også prøve meg. Syntes å kjenne jule-duftene langt vei... Takk for oppskrift Hanna. Klem fra Wenche :0)
SvarSlettMmm, det må absolut prøves! Kjemmer duften helt hit! Takk for juleinspirasjonen!
SvarSlettKlem Gry : )
It's a great pleasure to visit your blog. Thanks for sharing.
SvarSlettwith love,
Ineke
Det skal jeg prøve! Bloggen din er nydelig - og for noen vakre bilder, jeg blir bergtatt.
SvarSlettGleder meg til å følge deg hele julen.
Klem,
Therese
Her er blet bakt og spist, og vi takker for oppskriften, den blir en tradisjon hos os :-)
SvarSlettPia i Danmark
Ser utrolig godt ut, og et litt sunnere alternativ til hvete/julekake.
SvarSlettGod 1-advents helg: )
Lulla
Fantastisk godt, spesielt med brunost på :) Anbefales virkelig!
SvarSlettHei dette var et veldig godt brød. Også like godt dagen etter. Har du forsøkt denne oppskriften med noe annet enn Kefir? F.eks. yoghurt eller kulturmelk?
SvarSlettG A Y
SvarSlettDiscover More Here helpful resources try here see page you could check here Ysl replica
SvarSlett