mandag 28. november 2011

Konfekt

...jaaa jeg har også blitt bitt av Bounty basillen
 (: som mange andre...
og jeg har også fått dilla å skrive med hvit tusj
glassdørene på kjøkkeninnredningen..."to do" huskelisten
 til jul, sitat til mine kjære, matoppskrifter,
tegner hjerter og smil osv...
Jeg skriver også på speilene...bare så det er sagt (:
Lekent, hyggelig og uhøytidelig!
En bit Bounty konfekt til ettermiddagskaffen
i julestria er LOV!
Du trenger og slik gjør du:
1 dl sukrin melis
50 g Cocosa Ekstra Virgin (fra helsekosten),
smelt i en gryte ved lav varme.
Tilsett og rør godt:
1 dl kokosmelk
(den tykke melkemassen i boksen)
1 dl fløte
200 g kokos
------------
Ha i en gryte:
2 ss Cocosa Ekstra Virgin
150 g kokesjokolade (uten sukker og fra helsekosten)
------------
Form "kokostopper" av massen og la 
dem stivne i fryseren.
I mellomtiden smeltes sjokoladen
 og 2 ss olje på lav varme.
Ta ut de frosne kokostoppene og dypp dem i sjokoladen.
Inn i fryseren igjen og ta ut en og en bit til
ettermiddagskaffen med god samvittighet.
S'il vous plaît!

13 kommentarer:

  1. Akkurat samme konfekten som jeg lager (dog ikke kun til jul, og ikke med fullt så sunne ingredienser..ehøm..). Kanskje jeg må prøve din variant neste gang, for de så jo meget gode ut!
    Og takk for godt tips om å oppbevare de i frysa mellom slagene.
    Ha en fortsatt fin kveld!

    SvarSlett
  2. Mmmm veldig fristende:-) Tror disse må prøves ut ja.
    Ha en god kveld

    Klem

    SvarSlett
  3. Da er du godt igang, Hanna, og det gleder meg;) Jeg har vært litt "borte" i det siste, men her skal jeg følge med;)
    Dette så direkte fristende ut!
    Klemmings fra meg;)

    SvarSlett
  4. Høres kjempegoe ut....
    ha en fin advent...

    SvarSlett
  5. mmmm det så godt ut.
    Klem Tone

    SvarSlett
  6. YUMMIE, this smells very good what you have make.
    What a nice idea, to write on the kitchen cabinets. With kind of pen do you do that?

    I enjoy your Xmas blog, nice ideas let you see us here. Great!!

    Have a nice day
    Hugs,
    Patricia

    SvarSlett
  7. HEI du vakre,
    bare innom for å ønske deg en riktig fin førjulstid... jeg følger deg på bloggene dine. SÅ INSPIRERENDE!
    sender med en varm klem og håper alt er bra med deg, dere alle.
    stor HJERTLIG hilsen fra

    TOVE

    SvarSlett
  8. Ummmmm.... det ser godt ud - tak for opskriften :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlett
  9. Hanna

    Jeg er imponert over alle ideene og den fine presentasjonen, og det får meg til åe på om du har noen formell utdannelse, eller om du bare er suveren, sånn helt av deg selv;-)

    Inspirert

    SvarSlett
  10. Hanna

    Jeg er imponert over alle ideene og den fine presentasjonen, og det får meg til å lure på om du har noen formell utdannelse, eller om du bare er suveren, sånn helt av deg selv;-)

    Inspirert

    SvarSlett
  11. Hei
    Bloggen(e) dine er så utrolig koselig...
    En liten dose julestemning hver dag :)

    God førjulstid !

    Heidi

    PS: hvor får du tak i gode tusjer til å skrive på speil, glass ?

    SvarSlett
  12. I have a link on my Facebook from your wonderful blog. I hope you a have lot of new followers this week...

    Hugs,
    Patricia

    SvarSlett